Mireille Mom Uitvaartzorg
Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 0481-420002

Over ons

Wij zijn vrouwen die met hoofd en hart uitvaarten begeleiden. Wij nemen de tijd die u nodig heeft om een liefdevolle en respectvolle uitvaartplechtigheid te regelen.

Lees meer

Momentum Afscheidshuis

In Momentum Afscheidshuis, gelegen in het centrum van Gendt, bieden we een prachtige locatie om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Een rustige omgeving dat aanvoelt als thuis, waar u samen met familie en vrienden samen…

Lees meer
mementum

Wensen vastleggen

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw uitvaart te plannen, zonder dat er al sprake is van een daadwerkelijk overlijden. Wij nemen graag de tijd om persoonlijk van u te horen hoe wij het afscheid volgens uw persoonlijke wensen invulling kunnen geven.

Lees meer

Keurmerk

Mireille Mom Uitvaartverzorging heeft het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart waarbij persoonlijke benadering voorop staat en niet het volgen van protocollen en processen. Uw beoordeling is bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Lees meer

Mireille Mom: voor een persoonlijke uitvaart in Lingewaard

Ieder mens is uniek vanaf zijn geboorte tot en met het moment van zijn heengaan. Ook de laatste dagen en uren van het samenzijn zijn unieke momenten. Verdriet, respect, zorg en aandacht strijden om hun plek. En dan zijn er nog de praktische zaken; het regelen van de persoonlijke uitvaart in de regio Lingewaard, het maken van keuzes. In een korte tijd moet er veel besloten en geregeld worden.

Gemotiveerde en deskundige medewerkers

Mireille Mom Uitvaartzorg beschikt over een gemotiveerd en deskundig team van medewerkers, dat zich met hart en ziel inzet om invulling te geven aan hun taken en uw wensen. Wij nemen de tijd die u nodig heeft om een liefdevolle en respectvolle uitvaartplechtigheid te regelen, om samen met u een dierbare herinnering te creëren, om de laatste momenten, écht unieke momenten te kunnen laten zijn.

Aangenaam kennismaken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uitvaartverzorging in de regio Lingewaard? Dan bent u bij Mireille Mom Uitvaartzorg aan het juiste adres. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht waar uw verzekering afgesloten is, dus ook mensen met een uitvaartverzekering bij DELA, Yarden of Monuta kunnen zich aanmelden bij ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.