Uitvaart in Haalderen

Uitvaart in Haalderen

Zoekt u een uitvaartverzorger in Haalderen, dan neemt u contact op met Mireille Mom Uitvaartverzorging. Het hechte team wordt gedreven door vrouwen die u graag helpen met een persoonlijk en passend afscheid. Wij zijn op iedere dag van de week, dag en nacht, bereikbaar via 0418 42 00 02.

Tijd, aandacht en rust tijdens het afscheid nemen

Ons doel is dat u rust vindt tijdens het afscheid nemen. Daarom wordt er bij Mireille Mom Uitvaartverzorging de tijd voor u genomen en is er aandacht voor wat u wenst en waar u behoefte aan heeft.

In Haalderen en omgeving creëren we, samen met u, een afscheid dat past. Wij vinden het belangrijk dat een uitvaart zowel bij de overledene als bij de nabestaanden past. Daarom luisteren we goed en hebben we oog voor de grote lijnen én de details. Op die manier maken we het afscheid zo persoonlijk mogelijk. Ons netwerk in de regio Haalderen stelt ons in staat een uitvaart te realiseren die voldoet aan alle wensen.

Wanneer uw dierbare overlijdt, breken er intensieve dagen aan. Er moet veel geregeld worden, u staat voor allerlei keuzes dat terwijl u overmand kan zijn door emoties. Wij staan u bij in deze tijd. U belt ons na het overlijden en in alles wat daarna komt zijn wij er voor u. Niet alleen voor praktische zaken, maar ook met aandacht voor u. De eerste verzorging, de opbaring, de organisatie van de afscheidsceremonie: u mag het aan ons overlaten.

Na het afscheid blijven wij betrokken

Onze ondersteuning stopt niet na het afscheid, ook na de uitvaart blijven wij betrokken. Met een luisterend oor en voor advies en hulp bij praktische zaken, zoals financiën en verzekeringen, grafmonumenten, urnen en herinneringssieraden. Vindt u het prettig om in contact te komen met experts op het gebied van rouwverwerking? Ook daarbij kunnen wij u helpen.

Mireille Mom Uitvaartverzorging: met hoofd en hart

Mireille Mom richtte Mireille Mom Uitvaartverzorging op omdat zij het belangrijk vindt het vak van uitvaartbegeleider te kunnen uitoefenen door tijd te nemen voor nabestaanden en veel persoonlijke aandacht te geven. Afscheid nemen kan immers maar één keer.

Mireille: “In de afgelopen jaren groeide mijn bedrijf gestaag en ik ben er trots op dat ik inmiddels met een klein team van uitvaartbegeleidsters en spreeksters samenwerk. Stuk voor stuk vrouwen die, net als ik, met hun hoofd en hart families en uitvaarten begeleiden. Dat mijn dochter Janneke ook onderdeel is van ons team maakt het extra bijzonder.”

Janneke Hulshof, Rita van Meerendonk-Grob, Chantal Schriever en Miran Berger vormen samen met Mireille het team van Mireille Mom Uitvaartverzorging. Samen hebben wij veel ervaring en gastvrijheid in huis. Samen staan we families op liefdevolle wijze bij.

Wensgesprek in Haalderen

Wanneer u dat wilt, kunt u een wensgesprek met ons inplannen. Nadenken over uw uitvaart kan immers altijd. Het kan uzelf en uw nabestaanden rust geven. Wij komen bij u langs om antwoord te geven op eventuele vragen die u heeft en om uw wensen te noteren. Dit alles geheel vrijblijvend.

Wij sturen u ons digitale wensenboekje wanneer u liever zelf uw wensen en ideeën op papier zet. Hierin vult u stap voor stap in wat u wilt vastleggen, wanneer en waar u dat het beste past. Ook wanneer u gebruikmaakt van ons wensenboekje, kun u uw eventuele vragen aan ons stellen. Neem in dat geval gerust contact met ons op. Een uitvaart in Haalderen zoals u het wenst.

Uitvaart in Haalderen: de mogelijkheden

Wanneer u nadenkt over uw eigen uitvaart of de uitvaart van uw dierbare, is het belangrijk om te weten dat eigenlijk alles mogelijk is. Zelfs ideeën waar u zelf wellicht niet eerder aan dacht. Wist u dat een afscheid plaats kan vinden waar u wilt? Natuurlijk in een crematorium, maar bijvoorbeeld ook in een fort, een kasteel of een restaurant? Het maakt een uitvaart passend en persoonlijk.

We denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk in Haalderen en omgeving. Wat u wensen ook zijn, wij kunnen u helpen en adviseren.

Momentum Afscheidshuis

In het centrum van Gendt, vlakbij Haalderen, ligt ons Momentum Afscheidshuis. Met dit afscheidshuis bieden we een huiselijke locatie waar u samen met anderen in een rustige sfeer afscheid kunt nemen.

In onze familiekamers kan uw overleden dierbare opgebaard worden en kunnen u en andere familieleden en nabestaanden ten alle tijden terecht om afscheid te nemen. Alle kamers zijn warm ingericht met sfeervolle details. We vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt. Afscheid nemen is immers al verdrietig genoeg.

Ook condoleancemomenten kunnen plaatsvinden in ons afscheidshuis. De brasserie biedt ruimte aan grotere groepen, ook voor een samenkomst of afscheidsceremonie.

Neem contact op met Mireille Mom Uitvaartverzorging

Wanneer u een overlijden wilt melden, een vraag heeft of samen wilt nadenken over uw uitvaart in Haalderen. Wij ontzorgen u graag.