Mireille Mom Uitvaartzorg

Momentum Afscheidshuis

In Momentum Afscheidshuis, gelegen in het centrum van Gendt, bieden we een prachtige locatie om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Een rustige omgeving dat aanvoelt als thuis, waar u samen met familie en vrienden samen kunt zitten en herinneringen kunt ophalen. In de brasserie bieden we daar alle ruimte voor.

OPBARING

De tijd tussen overlijden en de uitvaart is een korte, hectische periode vol verdriet en heftige emoties. Een periode waarin u samen met familie wilt zijn, op een plek dat vertrouwd en prettig aanvoelt, in alle privacy en ruimte om uw verdriet te kunnen delen.

In Momentum Afscheidshuis hebben we de beschikking over 3 opbaarkamers waarvan 2 familiekamers.

In de familiekamers kan uw dierbare worden opgebaard op een bed, in een wade op een opbaarplank of in een uitvaartkist. U kunt zelf bepalen wanneer u langskomt, want u heeft uw eigen sleutel. Familie en vrienden kunnen de overledene bezoeken en in de brasserie van Momentum Afscheidshuis kunt u elkaar ontmoeten en samenzijn.

VERZORGING

In Momentum Afscheidshuis hebben we de beschikking over een volledig ingerichte verzorgingsruimte voor een liefdevolle laatste verzorging. We kunnen samen met u uw dierbare de laatste zorg geven.

AFSCHEID NEMEN

Een condoleance of afscheidsceremonie kan in Momentum Afscheidshuis plaatsvinden met alle liefde en aandacht die u van ons gewend bent.

De brasserie wordt omgevormd tot een sfeervolle ruimte die geschikt is voor een afscheid geheel ingevuld naar eigen wensen. We hebben ruimte voor 30-35 personen met mogelijkheid voor beeldpresentaties en muziek.

Wij hopen met een passend afscheid een dierbare herinnering voor de nabestaanden te creëren.

Momentum Afscheidshuis is voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk of en waar u verzekerd bent. We staan ook open voor collega ondernemers. Neemt u gerust contact met ons op.

PARKEREN

Wij vragen u vriendelijk uw auto te parkeren aan de zijde van de Dorpstraat, dit om overlast voor de bewoners aan de Burchtgraafstraat te voorkomen.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Mireille Mom