Faciliteiten

Afscheid nemen in een huiselijke omgeving

Het Momentum Afscheidshuis in het hart van Gendt is een prachtige locatie waar u samen met familie, vrienden en andere nabestaanden in een huiselijke sfeer afscheid kunt nemen.

Drie huiselijk ingerichte kamers

Het afscheidshuis beschikt over drie kamers waarin uw dierbare opgebaard kan worden. Twee van de drie kamers zijn familiekamers met voldoende ruimte om samen te zijn met andere nabestaanden. Alle kamers zijn warm en huiselijk ingericht met sfeervolle details. We vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt. Afscheid nemen is immers al verdrietig genoeg.

U ontvangt de sleutel van de kamer. Op deze manier heeft u de vrijheid om langs te komen wanneer u dat wilt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Vorige slide
Volgende slide

Liefdevolle laatste verzorging

In het afscheidshuis is een verzorgingsruimte aanwezig voor de liefdevolle laatste verzorging. Op deze manier kunnen we uw dierbare, wanneer u dat wilt samen met u, de laatste zorg geven.

Ontmoetingsruimte voor condoleances en afscheidsceremonies

In onze ontmoetingsruimte/brasserie heeft u de mogelijkheid samen te komen met grotere groepen mensen. De ruimte is geschikt voor informele ontmoetingen, voor condoleances, maar ook voor afscheidsceremonies. Er is plaats voor ongeveer 40 tot 50 personen met mogelijkheden voor beeldpresentaties en muziek. Momentum Afscheidshuis staat voor rust, sereniteit en een passend afscheid.

Faciliteiten_LR_1
Faciliteiten_LR_2
Faciliteiten_LR_4

Parkeren

Momentum Afscheidshuis is gevestigd in het hart van Gendt, aan Dorpstraat 12B. Wij vragen u vriendelijk om uw auto te parkeren aan de zijde van de Dorpstraat, dit om overlast voor de bewoners aan de Burchtstraat te voorkomen. Wij danken u voor uw medewerking.