Mireille Mom Uitvaartverzorging

Opbaring

Met een thuisopbaring verzorgen wij samen met ons zorgteam de opbaring van de overledene thuis: in het eigen bed, op een opbaarplateau of in uitvaartkist.

Een stijlvolle opbaring in de eigen vertrouwde omgeving.

Naast thuisopbaring zou u ook kunnen kiezen voor het opbaren van uw dierbare in de aula van een van de kerken in Lingewaard of in een uitvaartcentrum in de regio. Geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

De Waard foto 2 24-uurs kamer

Afscheidshuys

In Lingewaard, kunnen wij de opbaring verzorgen “Afscheidshuys Lingewaard” of “Uitvaartcentrum DELA” in Bemmel, of in Bloesem ‘huis van afscheid’  in Huissen.

In het Afscheidshuys en in Bloesem kan uw dierbare worden opgebaard in een persoonlijk, warme, huiselijke sfeer, gecombineerd met de persoonlijke zorg van Mireille Mom Uitvaartverzorging.

In het Afscheidshuys  en in Uitvaartcentrum DELA krijgt u een eigen sleutel van één van de 24-uurs kamers, waardoor u 24 uur per dag bij uw dierbare kunt zijn, zonder eerst een afspraak te hoeven maken. Uitvaartcentrum Bloesem wordt momenteel verbouwd om ook die mogelijkheden te kunnen bieden.

Bloesem