Mireille Mom Uitvaartzorg

Een overlijden, wat nu?

Na het overlijden van een naaste moeten er een aantal zaken in gang gezet worden, maar vergeet niet de tijd te nemen die u nodig heeft. Misschien wilt u wel in alle rust even bij uw geliefde zitten, familie of vrienden op de hoogte brengen, wellicht vindt u het prettig wanneer zij eerst langskomen of misschien wilt u gewoon een moment stil zijn.

Als u zover bent neemt u contact op met de dienstdoende huisarts om officieel het overlijden vast te stellen. Dan belt u ons.

We overleggen dan wanneer wij naar u toe komen om uw dierbare te verzorgen, uw wensen rondom de uitvaart in alle rust te bespreken en alle verdere noodzakelijkheden.

Mireille Mom uitvaartverzorging kan alles voor u regelen, van de verzorging tot en met de financiële afwikkeling met uw uitvaartverzekering. Ongeacht òf en waar u verzekerd bent, kunnen en mogen wij de uitvaart voor u regelen.

Verzorging

Verzorging en aankleding van uw dierbare om een mooie opbaring mogelijk te maken is de eerste stap die wij samen met u zetten. In alle rust bespreken we de mogelijkheden om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Lees meer

Opbaring

Opbaring van uw dierbare kan thuis plaatsvinden, in de aula van de kerk, bij een uitvaartcentrum in de regio of in de warme, huiselijke omgeving van een afscheidshuis.

Lees meer

Ceremonie

Een Afscheidsceremonie bij een begrafenis of crematie kan op vele locaties plaatsvinden, volledig naar uw persoonlijke wensen, in de kerk, crematorium, thuis of in de lokale horeca. Traditioneel of uitgebreid het leven “vieren”, alles is mogelijk.

Lees meer