Mireille Mom Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Bemmel Huissen

Liefdevolle en respectvolle uitvaartverzorging Bemmel – Huissen

  • Betrokkenheid en een persoonlijke benadering staan bij ons altijd centraal
  • Bij ons staan de overledene en zijn of haar dierbaren in het middelpunt
  • Aandacht, tijd en zorg voor uw persoonlijke wensen
  • U heeft te maken met één aanspreekpunt, één uitvaartbegeleider
  • Wij beschikken over het keurmerk ‘Persoonlijke Uitvaart’

Ieder mens is uniek. En ieder mens verdient dan ook een bijzonder, uniek en persoonlijk afscheid na overlijden. Mireille Mom Uitvaartzorg, voor uitvaartverzorging in de regio Bemmel en Huissen, denkt graag met u mee. Samen met u investeren wij zorg, tijd en aandacht aan de uitvaart. Wij zijn echte ervaringsdeskundigen op het gebied van rouw en verlies. Wij zorgen ervoor dat er afscheid genomen wordt op een manier die past bij de overledene en bij u als nabestaande(n).

Uitvaartverzorging Bemmel en Huissen: één aanspreekpunt

Bij het plannen van een uitvaart bent u op zoek naar een luisterend oor. Iemand die begrijpt wat u wilt, waarnaar u op zoek bent. Bij ons is de uitvaartverzorging regio Huissen en Bemmel van begin tot eind in één hand. U heeft te maken met één aanspreekpunt, één vertrouwenspersoon, één vrouwelijke begrafenisondernemer. Persoonlijke aandacht, professionaliteit en betrokkenheid staan bij ons dan ook altijd centraal.

Bij het organiseren van een uitvaart werken wij niet volgens vaste protocollen en niet met draaiboeken. Een uitvaart is bij ons altijd maatwerk. Daarom beschikken we ook over het keurmerk ‘Persoonlijke Uitvaart’.

Mireille Mom Uitvaartzorg regio Huissen en Bemmel

Wij van Mireille Mom Uitvaartzorg staan in de regio’s Huissen en Bemmel graag voor u klaar. Wij zien het als onze taak om nabestaanden bij te staan en te adviseren. Hierdoor ontstaat er zoveel mogelijk rust bij de nabestaanden. Rust die de nabestaanden kans geeft om het afscheidsproces zo goed mogelijk te doorleven.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.