Mireille Mom Uitvaartzorg

Vrouwelijke begrafenisondernemer – uitvaartspreekster | MM Uitvaartzorg

Vrouwelijke begrafenisondernemer – uitvaartspreekster

•             Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal
•             Enthousiaste en betrokken begrafenisondernemers met een groot inlevend vermogen
•             Wij zijn vrouwelijke uitvaartondernemers die met hoofd en hart uitvaarten begeleiden
•             Eén en dezelfde vrouwelijke begrafenisondernemer van begin tot eind
•             Wij bieden een luisterend oor, nemen echt de tijd voor u

Het verliezen van een dierbaar persoon doet pijn. En toch is het belangrijk om deze persoon op een mooie, persoonlijke en unieke manier te herdenken, te herinneren. De vrouwelijke begrafenisondernemer van Mireille Mom Uitvaartzorg helpt u graag. Zoekt u nog een uitvaartspreekster om uw diepste gevoelens te verwoorden? Ook dan staan wij u graag bij. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Een overlijden, wat nu?

Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk dat er een aantal zaken in gang gezet worden. Maar vergeet hiervoor niet de tijd te nemen die u nodig heeft. Onze deskundige en betrokken begrafenisondernemers nemen echt de tijd voor u. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen. Van de verzorging tot en met de financiële afwikkeling met uw uitvaartverzekering. Ongeacht of en waar u verzekerd bent. Kiest u voor Mireille Mom Uitvaartzorg dan kiest u voor een vrouwelijke begrafenisondernemer of uitvaartspreekster.

Uw wensen staan bij onze vrouwelijke begrafenisondernemer centraal

Wij werken als uitvaartspreekster niet volgens vaste protocollen of met vaste draaiboeken. Niet voor niets dat we beschikken over het keurmerk ‘Persoonlijke Uitvaart’. Bij ons is iedere uitvaart maatwerk, waar uw wensen centraal staan. Wij weten als geen ander dat definitief afscheid nemen een intense ervaring is. Dit afscheid moet dus persoonlijk en uniek zijn.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u graag kennismaken met onze vrouwelijke begrafenisondernemers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.